Menu

Partners

сайты ярославля - Каталог сайтов

HRcommunity is de community voor en door HR professionals. Een bruisend en interactief knooppunt voor iedereen die vindt dat mensen de sleutel vormen voor het succes van organisaties. Wij dragen bij aan veerkracht, wendbaarheid en werkplezier, voor én door mens en organisatie! Dit doen wij in samenwerking met een vaste groep partners die de community versterken en voeden. Op deze pagina leest u meer over onze partners en de mogelijkheden voor partnerships.

Wat houdt een partnership in?

U krijgt een podium binnen de grootste HR community van België. Hoe dit precies wordt vormgegeven, bepalen we in overleg. Wilt u ook partner worden van HRcommunity.be of wilt u meer informatie over partnership en sponsoring? Neem dan contact met ons op.

Onze partners uitgelicht

Logo Progreso big

Progreso is een Belgische HR software provider die systemen en tools ontwikkelt om het functioneren en renderen van medewerkers én organisaties te ondersteunen. Doelstellingen en competenties worden gevisualiseerd en gelinkt aan prestaties en continue ontwikkeling. Zo worden consulteren van real time info, beheren, organiseren, rapporteren en communiceren makkelijk en transparant. De Progreso HR software is pragmatisch, kostenefficiënt, web based, modulair, gebruiksvriendelijk en ontwikkeld in de eigen huisstijl van de klant. Progreso heeft nationale en internationale klanten, zowel in de dienstensector als in de productie-omgeving.

SECUREX HCM partnerpagina

Securex specialiseert zich in human resources. Het biedt bedrijven een waaier van adviezen over alles met werk te maken heeft. Hebt u behoefte aan een duwtje in de rug op uw weg naar succes? Reken dan op Securex bij elke stap in uw activiteit. Wij hebben een gepast aanbod voor iedereen.

Youngprozzzlinks

Met de bouw van online community's en de organisatie van netwerkevents voor de nieuwe generatie, biedt Young Prozzz jonge professionals alle kansen om actief aan hun carrière te werken.

Bedrijven kunnen op Young Prozzz beroep doen voor de promotie van hun vacatures en employer brand naar een jonge doelgroep, van de communicatie van een enkele vacature tot de uitwerking van een creatieve campagne. Young Prozzz brengt uw doelgroep in beweging.

 

справочник предприятий - организации россии

Partners

Social Media

linkedin-icontwitter-icon