Menu

Over

сайты ярославля - Каталог сайтов

HRcommunity Belgie

HRcommunity.be is het kennisplatform op het gebied van HR. Het kennisplatform richt zich op HR professionals en lijnmanagers en is de referentie in België.

HRcommunity wil HR professionals en Managers helpen om succesvol te zijn in hun werk. HRcommunity doet dit door professionals te inspireren met verhalen van collega's en te prikkelen met (innovatieve) content. Daarmee stellen wij professionals in staat om inzichten te verwerven die bijdragen aan zijn of haar ontwikkeling.

Op HRcommunity vindt u kennis op het gebied van de arbeidsmarkt, arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, verandermanagement, leiderschap, ontwikkelen, organiseren, strategie, technologie, vitaliteit en werkgeverschap. Daarmee komen alle thema's die binnen het HR vakgebied spelen aan bod.

HRcommunity faciliteert dus verbinding, ontmoeting en dialoog. Wij inspireren en dragen bij aan wendbaarheid en werkplezier.

Wie zit er achter dit initiatief?

HRcommunity is in Nederland ontstaan. Evelinde Wuijts is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van HRcommunity.

Wil je schrijven of adverteren op HRcommunity? Dat kan, neem contact op met Evelinde Wuijts via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

справочник предприятий - организации россии

Partners

Social Media

linkedin-icontwitter-icon