Menu

 • Home
  Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
 • Kennisdomeinen
  Kennisdomeinen Toont een lijst met kennisdomeinen op HRcommunity
 • Tags
  Tags Toont een lijst met tags die gebruikt zijn op HRcommunity.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar uw favoriete blogger op HRcommunity
 • Inloggen
  Login Inlogformulier
21
juli
6
Geplaatst door op in Learning & Development

Wie kijkt naar opleiden en ontwikkelen, ziet een dynamisch gebied dat de laatste jaren steeds meer in een stroomversnelling is geraakt. Met name waar het online leermethoden betreft. Die onmiskenbare trend zal de komende jaren de boventoon blijven voeren.

De onderliggende oorzaken hiervan zijn zowel gelegen in het tempo waarin organisaties zelf bezig zijn te veranderen en de rol die hun medewerkers daarin spelen als in technologische innovaties zelf. De voortgaande digitalisering raakt vrijwel elke markt in de kern.

Zo bezint vrijwel iedere organisatie, zowel privaat als publiek, zich op haar toekomst. Dat gebeurt steeds frequenter omdat de veranderingen zich sneller voltrekken. Daarom moeten niet alleen organisaties beweeglijker zijn, maar ook hun medewerkers. Deze context vraagt om een lerende omgeving. Trainen, opleiden en ontwikkelen worden idealiter een steeds vanzelfsprekender onderdeel van het dagelijks werk. Tevens zorgt de digitalisering voor een snelle verandering van het aanbod van geavanceerde online leersystemen en methoden. Dit komt daardoor steeds beter tegemoet aan de groeiende behoefte aan leren en ontwikkelen.

Al met al is het een meer dan uitdagende tijd voor hr-professionals die leren en ontwikkelen hoog op de agenda hebben staan. RaymakersvdBruggen is binnen het hr-vakgebied al ruim 20 jaar de specialist op het gebied van sourcing en talentontwikkeling. Omdat we onze expertise graag delen bieden we u deze leidraad aan. Daarin zetten we de belangrijkste trends in e-learning voor de komende jaren op een rij, geven aansprekende voorbeelden aangevuld met een aantal tips en vuistregels. Alles om u als hr-professional te voeden in het ontwikkelen van uw eigen vakmanschap op het gebied van Learning & Development. Een investering die wij hoog in het vaandel hebben.

Download de gratis whitepaper

Getagged in: Opinie Specials Tips
Hits: 1754
27
feb
4

Hoe bevorder je de kwaliteit van je leven? Door je ademhaling!

Geplaatst door op in Learning & Development

Je leeft in een steeds meer eisende maatschappij en vooraleer je het weet ben je in een web van stress gevangen: je zet jezelf onder (tijds-)druk, je baas zet je onder druk, aan de telefoon spreek je meer en meer met een computer ipv met een persoon, je kinderen maken ruzie, meer agressie in het verkeer, werkonzekerheid en het financieel plaatje dat niet meer helemaal klopt.

Doorgaan met lezen
Getagged in: Opinie Tips
Hits: 1475
16
sept
0

Het is tijd om HR te hacken!

Geplaatst door op in Learning & Development

Bent u klaar om futureproof te worden? Samen met Dare Devils kondigen we 6 hackatons aan. Samen met jullie gaan we op zoek naar de how-to’s voor jullie vraagstukken. Het is tijd om HR te hacken!

Doorgaan met lezen
Getagged in: Opinie Specials
Hits: 2437
15
aug
1

How to use TrainingVideo for High Impact in Learning & Development

Geplaatst door op in Learning & Development

The impact of video is without saying.  In Learning & Development there are different ways to use video for high impact.  I use video throughout the entire development and training proces.  Before the live training, during the training and after the training.

Doorgaan met lezen
Getagged in: Opinie
Hits: 1359
06
aug
4

Een loopbaanbeleid: hoe ziet dat eruit?

Geplaatst door op in Learning & Development

Hoe ziet een loopbaanbeleid er uit? Dat is de vraag die in mijn derde artikel centraal staat. Organisaties met een gezond loopbaanbeleid hebben namelijk vele voordelen. Zo blijven medewerkers onder andere geëngageerd.

Doorgaan met lezen
Getagged in: Opinie
Hits: 1968
21
juli
5

Over de relatie tussen inzetbaarheid en anciënniteit

Geplaatst door op in Learning & Development

De inzetbaarheid van mensen hangt voor een groot deel samen met hun leervermogen en hun vermogen om elke verandering te beschouwen als een opportuniteit in plaats van als aan bedreiging.

Doorgaan met lezen
Getagged in: Opinie
Hits: 2049
11
juli
2

Job Crafting: a powerful OD tool?

Geplaatst door op in Learning & Development

 

Job Crafting is one of those HR and Consulting hypes that is coming to us. Some practitioners and consultants interpret it as an 'individual exercise' in reshaping your own job.

Doorgaan met lezen
Getagged in: Opinie
Hits: 2305

Partners

Social Media

linkedin-icontwitter-icon