Menu

 • Home
  Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
 • Kennisdomeinen
  Kennisdomeinen Toont een lijst met kennisdomeinen op HRcommunity
 • Tags
  Tags Toont een lijst met tags die gebruikt zijn op HRcommunity.
 • Bloggers
  Bloggers Zoek naar uw favoriete blogger op HRcommunity
 • Inloggen
  Login Inlogformulier
Bloggers

Marleen CRABBE

Op 19-jarige leeftijd kwam ik voor het eerst in contact met yoga en sindsdien heb ik de waarde ervan dag na dag mogen ervaren. Het is een mooie “tool” die mij geholpen heeft om van mijn zwakte mijn sterkte te maken, namelijk mijn grote gevoeligheid.

In 2002 begon ik met kinderyogalessen te geven en later ben ik yogalessen gaan geven aan volwassenen en senioren. Vrij snel merkte ik dat ik met yoga helende resultaten bereikte. Daarom ben ik me verder gaan verdiepen in het therapeutisch aspect.

Ik ben in het bezit van door de Staat erkende diploma's voor Biorelaxatie, Massage en Creatieve Therapie met specialisatie Aandachtstherapie. Aandachtstherapie staat voor relaxatie, visualisatie en helende meditatie.
Verder ben ik ook Master Instructor voor Integrated Energy Therapy (I.E.T.) en Meester in Reiki.
Sinds een paar jaar werk ik nauw samen met verschillende psychotherapeutenpraktijken als creatief- en yogatherapeut.

Regelmatig worden er ademhalings- en meditatie reeksen gegeven die allen een helend effect hebben. De yogatherapie en reiki sessies worden steeds op afspraak gegeven. Je kan om een afspraak vragen via het contact formulier op www.huisvaneden.be

Tim Christiaens

http://timemanagementcompany.com/blog/

Tips, tricks en tools. Interessante artikels, besprekingen van de laatste time management trends, en boeiende time management tips.

Maarten De Gendt

Maarten De Gendt heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Katrin Van de Water

a een burn-out heb ik in 2006 Passion for Work opgericht. Met een team enthousiaste professionals hebben we intussen +1000 hoogopgeleide 30- en 40-ers die worstelen met hun loopbaan begeleid.

We werken vanuit de filosofie van Personal Branding. Je leest er meer over in het gratis eBook, dat je ontvangt door je naam en mailadres in te vullen op http://www.passionforwork.be.

We hebben programma's voor werknemers, ondernemers en bedrijven. Een overzicht van ons aanbod vind je hier: http://www.passionforwork.be/aanbod/.

Annemie Peeters

Ik help hoger opgeleiden met loopbaanvragen om hun uniek talent en passie te ontdekken, zodat ze dit kunnen inzetten in hun huidige job of in een nieuwe uitdaging, en zo thuis komen in hun droomjob. Mijn levensmotto: Het mooiste geschenk dat je kan geven aan de wereld is wie jij werkelijk bent. Mijn bedrijf: www.loopbaancoach.be.

Dieter Proost

Dieter Proost
Arbeidsrecht / Sociale media expert / HRM fetish / Freelancer / SEO / e-marketing / PHP / Tea . #schaamteloos
Belgium / Antwerp

Conny Smeets

Conny Smeets heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Saskia Smet

Saskia Smet heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Frans van de Ven

Frans van de Ven heeft zijn/haar biografie nog niet ingesteld

Sandra De Milliano

Auteur van diverse boeken, whitepapers en video's rond de thema's high-impact learning, selfiedeo, blended learning en trainingvideo, train de toptrainer, cameratraining, selfiedeo, WellBusiness ...

Partners

Social Media

linkedin-icontwitter-icon