Menu

Adverteren

сайты ярославля - Каталог сайтов

HRcommunity is de community voor en door HR professionals in België. Als adverteerder kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden om uw marketing- en communicatie doelstellingen te realiseren. Daarmee bereikt u altijd de juiste doelgroep.

Bereik HRcommunity.be
HRcommunity.be is in april 2014 live gegaan. De bezoekersaantallen van de website evenals de aantallen op onze sociale media accounts zijn sterk stijgend. Daarnaast versturen wij ook op zeer regelmatige basis nieuwsbrieven.

Doelgroep HRzone
HRcommunity is er voor HR professionals en (lijn)managers, en geïnteresseerden uit andere vakgebieden. HRcommunity is er vooral voor iedereen die vindt dat mensen de sleutel tot succes van organisaties vormen. EN dat veranderen en ontwikkelen een continu proces zijn.

Wilt u advies over welke vorm van adverteren het beste bij uw doelstellingen? Neem direct contact op met Evelinde Wuijts: E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kijken we samen naar de beste mogelijkheid.

справочник предприятий - организации россии

Partners

Social Media

linkedin-icontwitter-icon